Szállítás és szerelés

 

Szállítási díjak (Bruttó)

Nehézfuvar szállítmány lapraszerelt #RT (két emberes rakodóval > 30kg )

Szállítási idő 10-13 munkanap

Szekrény, lapraszerelt ágy, asztal, szék, kisbútorok szállítási díjai:
Nehézfuvar szállítmány kárpitos bútor #RT (két emberes rakodóval  > 30kg)

Szállítási idő 10-13 munkanap

Kárpitos bútorok szállítási díjai:

Fotel, kanapé, heverő: 18.300 Ft

Sarok garnitúra, kárpitozott franciaágy: 29.400 Ft 

U alakú ülőgarnitúra, extra nagy fejvégű franciaágy: 36.300 Ft


Csomagküldő szállítmány kisbútorokra #MPL (egy emberes rakodóval  <= 40kg)

Szállítási idő 3-5 munkanap
Kisbútorok szállítási díjai:

 

Szeretnénk tájékoztatni, hogy b útoraink és lakberendezési tárgyaink csak egy részét tudjuk a Magyar Postával szállíttatni méretük, súlyuk, sérülékenységük, törékenységük és csomagolási jellegük miatt.  Az MPL szállítási mód ideálisabb kisebb és könnyebb csomagok esetén, amelyek könnyen kezelhetőek és szállíthatóak.

A kosárba helyezése után, azon termékeknél lehetséges az MPL szállítás, ahol ez választási opcióként megjelenik. 


Annak érdekében, hogy bútoraink és lakberendezési tárgyaink sérülésmentesen érkezzenek meg, javasolhatjuk a szállítási mód megváltoztatását. Fontos számunkra az Ön elégedettsége és a bútorok sértetlenségének megőrzése.


Ingyenes szállítás

Egyes termékek, melyek a kedvezményes "ingyenes szállítás" jelölés tartalmazzák.

Szállítási idő 10-13 munkanap


A szállítási árak az egész ország területére érvényesek.Szállítás folyamata

Ár és fizetés:

Átutalásos vagy bankkártyás fizetés esetén a bútor teljes vételárának kifizetése után szervezzük a szállítást. 


Szállítási idő:

Szállítási idő a szállítási díjkalkulációs táblázat szerint.


Értesítés:

A szállítmányozó cég előzetesen 2 nappal előtte jelzi érkezését telefonon vagy futárszolgálatok esetén SMS vagy e-mail formájában.


Kézbesítés:

A kézbesítés munkanapokon hétfőtől-péntekig történik. Az átadás feltétele a címzett vagy megbízott személy címen tartózkodása! Amennyiben az átvevő nem tartózkodik a helyszínen, az újbóli kiszállításnak díja van. Egyedi fix időpontos átvételre nincs lehetőség!


Rakodás:

20 kg feletti termékek esetén a fuvardíj minden esetben csak a házig történő szállítást tartalmazza. Amennyiben rakodást kér annak díjára a szállító a helyszínen ad ajánlatot a rakodási körülmények alapján.


Szállítás meghiúsulása:

Felhívjuk figyelmét arra, hogy amennyiben a fuvaros a vevő hibájából adódóan 2. alkalommal sem tudja kézbesíteni a terméket, akkor elállunk szerződéstől.
Akadályoztatás esetén lehetőség van egyedi megállapodásra, ez esetben kérjük jelezzék felénk!
Termékeink lapra szerelt állapotban kerülnek szállításra, melyek helyszíni szerelést igényelnek.


Szerelés

A Vevő a Megrendelő lapon a szállítás és szerelés módjáról köteles nyilatkozni. Ennek hiányában a szolgáltatások nem tartoznak bele a megállapodásba. Szállítási és szerelési szolgáltatások vállalása az Eladó időszakos kapacitásai alapján változik. Telítettség esetén az Eladó nem vállal szállítási vagy szerelési szolgáltatásokat. Szállítási és szerelési szolgáltatások teljesítése időben eltér egymástól. Szerelési szolgáltatások teljesítési idejének meghatározására árubeérkezés és vételár kiegyenlítése után kerül sor, külön megállapodás alapján.

Amennyiben a Vevő saját költségére, maga által szervezett vagy megbízott fuvarossal ill. szerelővel vállalja a szállítást és a szerelést, minden felelősség és körülmény a Vevőt és megbízottját terheli a szállításból és szerelésből fakadó károkért.

Amennyiben az Eladó vállalja saját fuvareszközével, vagy megbízottjával a szállítást ill. szerelést saját költségére vagy a Vevő költségére, minden esetben köteles a Vevő teljes körű tájékoztatást adni minden körülményről, ami a teljesítéshez szükséges szöveges kiegészítéssel. Az áru kiszállítás alapból csak a címre: földszinti kapuig, bejáróig értendő. A szolgáltatások megfizetése az áru végfizetésével egy időben a kiszállítás előtt történik.

Amennyiben a szállítást, illetve szerelést bármely – írásban – előre nem jelzett tényező akadályoztatja, lehetőség van új kiegészítő Megállapodás kötésére, amennyiben ezt az Eladó vállalja. Ennek hiányában az Eladó a további kötelezettségei alól mentesül és a teljesítés a földszinti kapuig, bejáróig értendő.

Szerelés esetén a Vevő elektromos csatlakozási lehetőséget biztosít. Amennyiben falra szerelhető bútorok kerültek megrendelésre, Vevő információt ad a falak és mennyezet anyagáról, vastagságáról. Eladó visszautasíthatja a szerelést, vagy felfüggesztheti a falra rögzítést, amennyiben annak szerkezete és anyaga szerkezetileg statikailag nem alkalmas az eredeti megállapodáshoz képest.

Csomagolóanyag elszállításáról a Vevő gondoskodik, amennyiben erről a Felek másképp nem rendelkeznek a megrendelés során.


Vállalt szerelési területek és díjak:


A feltüntetett árak bruttóban értendők. A távolság oda-vissza számolandó. Az áruszállítást nem tartalmazza ez a szolgáltatásunk.

Az alábbi árlista konyhabútorok szerelésére nem vonatkozik, azokra minden esetben egyedi árat kalkulálunk!


Szombathely: a rendelt áru értékének 12%-a, de minimum 10.000 Ft.

Vas megye: a rendelt áru értékének 12%-a, de minimum 10.000 Ft + Szombathely város táblától 160 Ft/km

Budapest: a rendelt áru értékének 12%-a, de minimum 10.000 Ft. + 9.000 Ft kiszállási díj

Pest megye: a rendelt áru értékének 12%-a, de minimum 10.000 Ft. + 9.000 Ft kiszállási díj + Budapest város táblától 160 Ft/km