• INGYENES SZÁLLÍTÁS WEBSHOP RENDELÉSEKRE

Szállítás és szerelés

 

Szállítás folyamata

Ár és fizetés:

Átutalásos vagy bankkártyás fizetés esetén a bútor teljes vételárának kifizetése után szervezzük a szállítást. Utánvétes fizetésre csak a webshopon történő rendelés esetén van lehetőség 1.500 Ft utánvét költséggel. Gyűjtőfuvar a webshopon történő rendelés esetén ingyenes, expressz szállítás külön díj ellenében vehető igénybe (díjkalkuláció a kosár funkcióban).


Szállítási idő:

Szállítási idő az ingyenes gyűjtő fuvar esetén 6-13, expressz szállítás esetén 3-5 munkanap.


Értesítés:

A szállítmányozó cég előzetesen 2 nappal előtte jelzi érkezését telefonon vagy futárszolgálatok esetén SMS vagy e-mail formájában.


Kézbesítés:

A kézbesítés munkanapokon hétfőtől-péntekig történik. Az átadás feltétele a címzett vagy megbízott személy címen tartózkodása! Amennyiben az átvevő nem tartózkodik a helyszínen, az újbóli kiszállításnak díja van. Egyedi fix időpontos átvételre nincs lehetőség!


Rakodás:

20 kg feletti termékek esetén a fuvardíj minden esetben csak a házig történő szállítást tartalmazza. Amennyiben rakodást kér annak díjára a szállító a helyszínen ad ajánlatot a rakodási körülmények alapján. Irányár: bruttó 1.000-3.000 Ft / emelet / termék


Szállítás meghiúsulása:

Felhívjuk figyelmét arra, hogy amennyiben a fuvaros a vevő hibájából adódóan 2. alkalommal sem tudja kézbesíteni a terméket, akkor elállunk szerződéstől.
Akadályoztatás esetén lehetőség van egyedi megállapodásra, ez esetben kérjük jelezzék felénk!


Az ingyenes szállítás csak a webshopon rendelt termékekre vonatkozik!


Termékeink lapra szerelt állapotban kerülnek szállításra, melyek helyszíni szerelést igényelnek.


Szerelés

A Vevő a Megrendelő lapon a szállítás és szerelés módjáról köteles nyilatkozni. Ennek hiányában a szolgáltatások nem tartoznak bele a megállapodásba. Szállítási és szerelési szolgáltatások vállalása az Eladó időszakos kapacitásai alapján változik. Telítettség esetén az Eladó nem vállal szállítási vagy szerelési szolgáltatásokat. Szállítási és szerelési szolgáltatások teljesítése időben eltér egymástól. Szerelési szolgáltatások teljesítési idejének meghatározására árubeérkezés és vételár kiegyenlítése után kerül sor, külön megállapodás alapján.

Amennyiben a Vevő saját költségére, maga által szervezett vagy megbízott fuvarossal ill. szerelővel vállalja a szállítást és a szerelést, minden felelősség és körülmény a Vevőt és megbízottját terheli a szállításból és szerelésből fakadó károkért.

Amennyiben az Eladó vállalja saját fuvareszközével, vagy megbízottjával a szállítást ill. szerelést saját költségére vagy a Vevő költségére, minden esetben köteles a Vevő teljes körű tájékoztatást adni minden körülményről, ami a teljesítéshez szükséges szöveges kiegészítéssel. Az áru kiszállítás alapból csak a címre: földszinti kapuig, bejáróig értendő. A szolgáltatások megfizetése az áru végfizetésével egy időben a kiszállítás előtt történik.

Amennyiben a szállítást, illetve szerelést bármely – írásban – előre nem jelzett tényező akadályoztatja, lehetőség van új kiegészítő Megállapodás kötésére, amennyiben ezt az Eladó vállalja. Ennek hiányában az Eladó a további kötelezettségei alól mentesül és a teljesítés a földszinti kapuig, bejáróig értendő.

Szerelés esetén a Vevő elektromos csatlakozási lehetőséget biztosít. Amennyiben falra szerelhető bútorok kerültek megrendelésre, Vevő információt ad a falak és mennyezet anyagáról, vastagságáról. Eladó visszautasíthatja a szerelést, vagy felfüggesztheti a falra rögzítést, amennyiben annak szerkezete és anyaga szerkezetileg statikailag nem alkalmas az eredeti megállapodáshoz képest.

Csomagolóanyag elszállításáról a Vevő gondoskodik, amennyiben erről a Felek másképp nem rendelkeznek a megrendelés során.


Vállalt szerelési területek és díjak:


A feltüntetett árak bruttó árak. A távolság oda-vissza számolandó. Az áruszállítást nem tartalmazza ez a szolgáltatásunk. 


Szombathely: a rendelt áru értékének 12%-a

Vas megye: a rendelt áru értékének 12%-a + Szombathely város táblától 100 Ft/km

Budapest: a rendelt áru értékének 12%-a + 9.000 Ft

Pest megye: a rendelt áru értékének 12%-a + 9.000 Ft + Budapest város táblától 100 Ft/km