Clarico-Image-Text

belsőépítészeti-, lakberendezési bútortervek igényes kivitelezése


Partneri felhívásunkat küldjük minden olyan belsőépítész- és lakberendező kollégának, aki keresi a megbízható kivitelező partnerüket konyha- és a teljes lakás bútorzatának kivitelezéséhez.
Küldetésünk:
Gondosan válogatott bútorainkkal, személyes törődésünkkel, szakmai tanácsadással és megbízható garanciális hátterünkkel segíteni a vásárlóinkat abban, hogy esztétikus és élhető otthonokat tudjanak teremteni, és a velünk való együttműködés alatt, végig teljes biztonságban érezzék magukat.

Termékünk:

Vásárlóink elképzelései és valós igényei alapján értékesített, pontosan kiszállított és gondosan összeállított, válogatott bútorok és kiegészítők, amelyek kényelmet és esztétikát visznek az otthonokba, valamint hosszútávon is örömet okoznak.


Csatlakozz hozzánk partnerként, ha a bútorozás során...

nappali - konyha kapcsolatos bútorzatot tervezel?


A konyhákat nappali kapcsolatos stílusban szoktad tervezni? Sok jó ötletet tudsz adni a vásárlóknak?

belsőépítész terv szerint szeretnéd a bútorokat kivitelezni?


Keresed a megbízható kivitelező partnert, konyha és egyéb bútorzat kivitelezéséhez?

TERVEZNÉD EGY azon anyagokból a HÁLÓszobát A  teljes HÁZZAL?


Mindent azonos anyagból és stílusban terveznél? 

mit szólnál egy könyvtárszobává alakított dolgozószobához?


Tervezz olyan dolgozószobát, amibe a világ tudása belefér! Könyvespolc szerkezetes dolgozószoba.

Nézd meg Plan Concept bútor kollekciónkat
KONYHA - NAPPALI - HÁLÓ - ELŐSZOBA - DOLGOZÓ - GYEREKSZOBA

A konyha nem csupán az étel elkészítésének helye, hanem egy olyan tér, ahol a funkcionalitás és a stílus találkozik. Ha arra vágysz, hogy konyhabútorod egyedi legyen, és teljes mértékben tükrözze az ízlésed és igényeid, akkor érdemes megismerkedned a Plan Concept konyháival. Ezek a kiváló német minőségű, egyedileg tervezhető konyhák több, mint 100 féle front szín és stílus közül választhatók, lehetőséget nyújtanak arra, hogy a modern, loft, vintage vagy klasszikus hangulatot teremts otthonodban. 

Ha te is egy tökéletes hálószobát szeretnél otthonodban, a Plan Concept Linea Living bútorai biztosan megfelelnek az igényeidnek. Számos lehetőséget találsz az ágyak, szekrények és éjjeliszekrények között. Az ágyak lehetnek akár magas lábon állók, kárpitozott vagy paneles fejvégűek, és különböző méretű matracokhoz illeszkednek. A gardróbszekrények többféle kivitelben elérhetőek, akár nyílóajtós, akár tolóajtós megoldásokkal. Az éjjeliszekrények lehetnek panelesek, különállók, vagy akár az ágyhoz is építhetők. A Plan Concept bútorai kiváló minőségű anyagokból készülnek, és testre szabhatók az otthonod stílusához és igényeidhez igazodva. Nézd meg most bútorválasztékunkat, és teremtsd meg otthonodban a tökéletes hálószobát!

A nappali az otthon szíve, ahol pihenünk, találkozunk és kikapcsolódunk. Ahhoz, hogy ez a helyszín valóban otthonos és egyedi legyen, érdemes olyan nappalibútorokat választani, amelyek személyre szabhatók és tökéletesen illeszkednek az ízlésünkhöz. A Linea Living tervezhető nappalibútorai a lehetőségét nyújtanak a tökéletes hangulat megteremtésére. Tervezési alapja az egyediség és a teljes személyre szabhatóság. Ezek a bútorok nem pusztán a kényelmet szolgálják, hanem lehetőséget adnak arra, hogy a nappali olyan legyen, amilyennek megálmodtuk. A méretek, anyagok, színek és elrendezés mind az igényeinkhez igazodnak, így olyan nappalit hozhatunk létre, ami teljes mértékben tükrözi az életstílusunkat és az otthonunk hangulatát.

Az étkező az otthoni összejövetelek és ebédek helyszíne, ahol család és barátok találkoznak, és közösen élvezik az étkezéseket. Ahhoz, hogy ez a különleges helyszín valóban kellemes és stílusos legyen, fontos az étkezőbútorok gondos kiválasztása. A Plan Concept Linea Living étkezőbútorai ebben segítenek, lehetőséget teremtve számodra, hogy egyedi és elegáns megjelenést hozz létre az étkeződben.  A Plan Concept Linea Living étkező tervezési alapja a személyre szabhatóság és a minőség, ami lehetővé teszi, hogy az étkezőasztalokat és székeket olyan módon alakítsd ki, hogy azok tökéletesen passzoljanak az otthonod stílusához és a személyes preferenciáidhoz. Legyen szó masszív fából készült darabokról vagy kárpitozott székekről, minden részletet te határozol meg, hogy a végeredmény valóban a te elképzeléseid szerint formálódjon.

Bemutatótermünk


Helyszín:

1044 Budapest, Váci út 60-62. Cosmos Home Lakberendezés

A minőség nálunk garantált!

Top német bútorgyárak termékeivel dolgozhatsz.

Egy erős magyar csapat és egy német kereskedelmi hálózat gyártói hálózatával stabil alapot képez a legmagasabb minőség képviseléséhez. 

Ügyfeleink otthonát precíz kivitelezés mellet bútorozzuk be, melyet belső minőségbiztosított folyamatok támogatnak.

Ötvözzük a szépet, kreativitást a megbízhatósággal és minőséggel.

Plan Concept tervező Partner jelentkezési lap

 A jelentkezéshez tölts ki néhány adatot és ne felejts el a végén rányomni a KÜLDÉS gombra. Majd hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot és bemutatjuk az együttműködési lehetőségeket.

A kitöltés semmilyen kötelezettséggel nem jár és bármikor kérheted, hogy töröljük adataidat csak vedd fel velünk a kapcsolatot a marketing@cosmos-home.net e-mail címen. 

This placeholder prevents its parent from disappearing when emptied

 

 

Adatkezelési szabályzat