Új Ülőgarnitúra modellek

Nappaliból életteret tervezünk

nem csak az ülőgarnitúrát tervezzük meg


A nappali az otthon szíve, ahol a család és barátok összegyűlnek, ahol a pihenés és kikapcsolódás helyet kap. Ahhoz, hogy ez a tér valóban tükrözze egyéni stílusodat és kényelmedet, szükség van a megfelelő bútorokra és lakberendezési tanácsokra.

Clarico-Text-Image

Új ülőgarnitúra modelljeink

Nézd meg további ülőgarnitúra kínálatunkat   MEGNÉZEM


KOMPLETT ÉLETTERET TERVEZÜNK!

Clarico-Text-Image

Bútortervezőink nem csupán ülőgarnitúrákat terveznek, hanem komplett életteret hoznak létre a nappalidból. Személyre szabott lakberendezési tanácsokkal segítünk kiválasztani a legjobb színeket és anyagokat, hogy minden részlet tökéletes harmóniában legyen. Legyen szó modern minimalizmusról vagy klasszikus eleganciáról, mi biztosítjuk, hogy otthonod minden szempontból megfeleljen az elképzeléseidnek.

Exkluzív Ajándék Minden Rendeléshez!


Ülőgarnitúra rendelésed mellé most szeptember 31-ig ajándékba adunk egy 15.000 Ft értékű szőnyegvásárlási utalványt. Ezzel nem csak egy gyönyörű garnitúrát kapsz, hanem a szőnyegválasztás terhét is levesszük a válladról, biztosítva, hogy a nappalid teljes összhangban legyen.

Clarico-Text-Image

Nézd meg további Szőnyeg kínálatunkat   MEGNÉZEM

Hozd Magaddal a Mintákat!


Hogy a tervezés még gördülékenyebb legyen, hozd magaddal padló- vagy falfesték mintáidat. Tervezőink ezek alapján segítenek kiválasztani a tökéletes ülőgarnitúrát és szőnyeget, így biztosítva, hogy otthonod minden részlete passzoljon egymáshoz.

Clarico-Text-Image

Légy egyedi, légy ÖNMAGAD!


Mi hiszünk abban, hogy otthonodnak tükröznie kell személyiségedet. Ezért minden tanácsunk és tervünk arra irányul, hogy egyedi és személyre szabott teret hozzunk létre számodra. Tervezz velünk, és váljon otthonod igazán különlegessé!

Clarico-Text-Image

Inspirálódj dohányzó -és lerakóasztalaink között

Nézd meg további Dohányzóasztal kínálatunkat   MEGNÉZEM

Jelentkezz be most személyes időpontodra!


Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Foglalj időpontot személyes tanácsadásra még ma, és kezdd el a közös tervezést szakértőinkkel.

Hívj minket a következő telefonszámon: +36/94/900-149

Clarico-Text-Image

Jelentkezz be személyes tanácsadásra, amikor csak neked tervezünk

BEJELENTKEZÉS

Start writing here...