I. Falco kC-cSALÁDI nAP

A Cosmos Home gratulál a bajnoki címhez!

Clarico-Image-Text

🏀🏆 5.  Bajnoki címet ünnepelhették a szurkolók az I. Falco KC-Családi nAPON!  🎉🎉



Kedves Falco Kosárlabda Club rajongók!

Nagy  örömmel osztjuk meg veletek, hogy a múlt hétvégén, 2023. június 4-én vasárnap a Teraszok.hu rendezésének és támogatásának jóvoltából megtartott I. Falco KC-Családi Napon ünnepelhette a csapat a 2023-as évi bajnoki címét! Ez a nap igazi ünnep volt mindannyiunk számára, és szeretnénk megosztani veletek néhány különleges pillanatot.

Az alkalom egyben egy jótékonysági program is volt, hiszen az eseményen főzőversenyt tartottak a szurkolók, az elkészült  ételekből befolyó összegeket Gombkötő Emili kezelésére ajánlották fel. 

Az esemény helyszíne a gyönyörű Teraszok.hu volt a Cosmos Home parkjában, amely tökéletes környezetet biztosított az ünnepségnek. A rendezvény számos szurkolót, játékost, családtagot és klubtagot vonzott, akik mindannyian részesei lehettek ennek az emlékezetes napnak.

Az esemény során lehetőség volt közelebbről megismerkedni a csapat tagjaival, akik hatalmas rajongói bázisra számíthattak. A játékosok köztünk voltak, autogramokat osztottak, és rengeteg közös fénykép készült. Ez igazán felejthetetlen pillanatokat jelentett mindannyiunknak, és rámutatott arra, hogy a csapat és a rajongók közötti kötelék mennyire erős és különleges.


A Cosmos Home gratulál a bajnoki címhez! Szép volt fiúk!

 
 

TÁMOGATÓK:

További BLOG bejegyzésünk: