Mindent a Burgerről

Ha még nem hallottál a Burger konyhákról, írok egy kis bemutatót...

Üdvözöljük otthona szívében

"A konyha minden lehet: a jólét menedéke, tele aromákkal és a fazekak és serpenyők finom csörömpölésével.

Vagy egy partizóna kedvenc vendégeinknek, akik itt maradnak hajnalig.

Mit szólnál egy kompakt helyhez, mindössze néhány négyzetméteren?

Vagy te főzőszigetről álmodsz, ahol családdal és barátokkal főzhetsz?

Bármit képzelj el – konyháinkkal a vágyaid valóra válnak."
Fiatal vagy?

Elviszi minden pénzed az építkezés?

Mégis német minőségű prémium konyhát szeretnél?

A Burger konyhákat neked találták ki.

Az eddigi tapasztalataim alapján aki eddig Burger konyhát vett, meg volt elégedve vele.

A széles színválasztéknak és elemválasztéknak köszönhetően hidd el te is megkaphatod álmaid konyháját.
Clarico-Text-Image-1
 

Nem csak fiataloknak!

Ha már kiforrott stílusod van a Burgernél megtalálhatod a hozzád illőt.

A széles front választéknak köszönhetően minden korosztály megtalálhatja a számára praktikus és szép konyhát. Legyen szó modern, rusztikus, fogantyús vagy fogantyú nélküli, szigettel, sziget nélkül, L alakú de akár U alakú. Minden igényt ki tudnak elégíteni.


Clarico-Text-Image-1

1917-ben alapított, harmadik generációs családi vállalkozás nemzetközi csoporttá fejlődött.

A két márka stratégián alapuló sikerük gyökere: A BAUFORMAT és a Burger konyhái a belépő szintű modelltől a prémium szegmensig lefedik a piacot.

A "MADE IN GERMANY" márkapecsét sokkal többet jelent, mint a származásukat és a gyártási helyüket. Cégcsoportuk minden termelési területén a német minőség az etalon és elsődleges prioritás. A modern gépgyártás és a magas környezetvédelmi szabványok a mesterségbeli tudással ötvözve magas szinten automatizált munkafolyamatot hoznak létre. Hiszen a gyáraikat nap mint nap elhagyó konyha mindegyike egyedi, méretre szabott termék, amelynek minőségéért vállalják felelősséget.


Clarico-3 Columans Style 1

1200 Alkalmazott

A Burger egy harmadik generációs családi vállalkozás, nagy hagyományokkal és folyamatos sikertörténettel. Széleskörű szakértelmüket, tudásukat és értékeiket speciálisan képzett junior munkatársaiknak adják át több mint 100 éve.

Clarico-3 Columans Style 1

650 konyha naponta

A fejlett gyártásnak és a széles hazai és nemzetközi rendelési bázisnak köszönhetően a Burger Németország öt legnagyobb konyhabútor-gyártójának egyike. Soha nem tévesztik szem elől alapelveiket annak érdekében, hogy ügyfeleik egyedi kéréseit gyorsan és rugalmasan teljesíthessék.

Clarico-3 Columans Style 1

2 helyszín

A Magdeburg és Löhne melletti Burgban található irodákkal a Burger bútorgyártóként szilárdan lehorgonyzott Németországban. Mindkét helyen egyértelmű minőségi ígéretet követnek: Bútoraik a „Furniture Made in Germany” VDM minőségi pecsétet viselik, amely igazolja a német gyártás eredetét.

Nagyon fontos a környezetvédelem!

A Burger felelősséget vállal, és kiemelten kezeli a klímavédelmet. A cél nem csupán a CO2-kibocsátás csökkentése, hanem azok több mint teljes körű kompenzálása. Kimutathatóan támogatják a környezetvédelmet az általános normákon túl is, ezért a Burger különösen klímapozitív cégnek minősül. Bútoraik a legismertebb német ökocímkét, a Kék Angyalt is viselik. Kizárólag fenntartható erdőgazdálkodásból származó, alacsony kibocsátású festékeket és faalapú anyagokat használnak. A legtöbb beszállítójuk a régióból érkezik, és hasonló környezetvédelmi szabványok szerint dolgoznak. Fenntarthatósági koncepciójuk építőkövei a papírmegtakarítást szolgáló digitalizált folyamatok és a klímabarát logisztika az EURO 6 szabványnak megfelelő teherautókkal, hibrid járművekkel és saját e-töltőállomásaikkal.

Ha felkeltettem érdeklődésedet a Burger konyhák iránt, kérj időpontot konyha tervezésre, honlapunkon vagy telefonon, szívesen állunk rendelkezésedre. Ha pedig inspirálódni szeretnél ugorj be üzleteinkbe és nézd meg a kiállított Burger konyháinkat.


A következő Blogban a Burger frontjairól írok többet...