Burger frontok Cindytől, laráig

Technikai útmutató a frontok világáról

 

Melamin Front (Cindy)


Jellemzők:

A melamin front karcálló, rendkívül strapabíró felületekkel rendelkezik, és a Burger gyakran használja családi konyhákhoz. Nagyon könnyen kezelhető, nem sértődik meg semmin. Az ember hiába keresi az ujjlenyomatokat rajta. A melamin előlap nagyon kopásálló és folyadéklepergető. Az elülső színek még évekig tartó közvetlen napfény után is megőrzik fényességüket. Rendkívül sokoldalú, melamin előlapok széles választékát találja még a belépő árkategóriában is.

Esztétika:

A melamin előlap kiemelkedően sok színben és dekor változatban kapható. Finoman strukturált felületével nagyon hiteles karakterű fareprodukcióként hat. A fényes felületek különösen magas fokú fényességgel és ragyogó mélységgel inspirálnak minket. Melaminnal még fémes hatások is elérhetők.

A következő Burger programokban kapható: Amelie, Anabelle, Anna, Carla, Celine, Cindy, Cora, Diana, Mila


Clarico-Text-Image
Clarico-Image-Text

Lakk laminált Front (Susann)


Jellemzők:
A lakk laminált előlapok nagyon hasonlítanak az exkluzív prémium lakkozott konyhákhoz. Egy laikus számára első pillantásra aligha ismerhető fel a különbség. A lakkozott laminátum ezért egyre népszerűbb, mint vonzó árú belépő a lakkozott homlokzatok világába. Ennek az elülső anyagnak a felülete rendkívül sima, ezért nagyon könnyen ápolható. A robusztus hordozóanyagot, az FSC®-tanúsítvánnyal rendelkező MDF farostlemezt a gyártás során elektronsugárral edzett, bevont rétegfóliával préselik és lezárják. Az eredmény egy tartós, szinte kopásálló funkcionális réteg, amely eleganciájával lenyűgöző. Tisztításkor a többi lakkozott előlaphoz hasonlóan kerülni kell a vegyi tisztítószereket és a fémtartalmú tisztítókendőket.

Esztétika:
Az elülső anyag a tervezési lehetőségek széles skáláját kínálja a tervezőknek különféle színekben. A kiválasztott festék típusa alapján fényvisszaverő fényű, szatén bevonat vagy fémes megjelenés, pl. aranyból, titánból vagy gyöngyházból. Akár tónusban tervezett, akár hangsúlyos éllel, mint figyelemfelkeltő – a lakkozott laminátum rendkívül esztétikus összhatást és maximális tervezési szabadságot garantál a közép- és felső árszegmensben.

Elérhető a következő Burger programokban: Ella, Susann, Lisa

Műanyag bevonatú front (Lea)


Jellemzők:

A műanyag bevonatú előlap az egyik klasszikusunk. Kopásálló és könnyen átveszi a mindennapi konyhai élet szinte minden hatását. A hordozóanyag egy FSC®-tanúsítvánnyal rendelkező MDF farostlemez, amely köré hővel, vákuummal és speciális ragasztóval egy kiváló minőségű műanyag fóliát húznak a teljes felületre. Az teszi különlegessé, hogy az ajtó szélein nincsenek észrevehető élek. A fólia a sarkokat is körülveszi, mielőtt pontosan síkba vágná. Az eredmény varratmentes, négyoldalas lekerekített élek, amelyek lenyűgöző megjelenést és könnyű kezelést biztosítanak.

Esztétika:

Mintha a vidéki ház stílusához készült volna kortárs módon értelmezve, a műanyag bevonatú előlap letisztult, friss megjelenésével lenyűgöz. Ideális elülső anyag keretes és paneles homlokzatokhoz, valamint függőleges marásokkal vagy paneleffektusokkal rendelkező kivitelekhez. A fa és lakkozott előlapok vizuálisan meggyőző alternatívájaként a műanyag bevonatú előlap kiváló ár/teljesítmény aránnyal meggyőz a középső szegmensben. Nálunk ez a fajta előlap található szatén kivitelben, világos, barátságos színárnyalatokban: fehér, magnólia, selyem és homokbézs színben.

Elérhető a következő Burger programokban: Lea, Natalie


Clarico-Text-Image
Clarico-Image-Text

Valódi lakk front (Lara)


Jellemzők:
A lakkozott elülső felületek teljesen tömítettek, és nagyjából megfelelnek az autófestékeknek a felületi keménység és a karcállóság tekintetében. Az összetett munkafolyamat során a hordozóanyagot speciális komponensfestékkel vonják be, majd a kívánt felületszerkezettől függően csiszolják és polírozzák. A könnyen tisztítható előlapok elegáns megjelenésükkel indokolják a magasabb beszerzési költségeket.

Esztétika:
Legyen szó akár finom matt lakkról, akár elbűvölő, magasfényű lakkról – az eredeti lakkfelületek kifejezőkészségükkel, vonzó anyagesztétikával és sokféle színválasztékkal ragadnak meg. Vizuálisan nagyon jó minőségűek, kiemelik a belsőépítészeti terv igényességét és otthonos jellegét.

Elérhető a következő Burger programokban: Laila, Lara, Mara, Sophie, Tessa.


Ha felkeltettem érdeklődésedet a Burger konyhák iránt, kérj időpontot konyha tervezésre, honlapunkon vagy telefonon, szívesen állunk rendelkezésedre. Ha pedig inspirálódni szeretnél ugorj be üzleteinkbe és nézd meg a kiállított Burger konyháinkat.



A következő Blogban a Burger munkalapjairól és kiegészítőiről írok többet...