Beszéljünk egy kicsit a kvarckő munkalapokról

Minden amit a kvarckőről tudni kell

 

Kicsit bizonytalan vagy a kő munkalapokkal kapcsolatban?

Segítek eloszlatni a félelmeidet.

Tudtad például, hogy a kvarckő munkalapokat 12 és 38 mm vastagságban is kérheted?

És azt, hogy a kvarckő impregnálás nélkül is vízálló  és, hogy a felületek különösen könnyen kezelhetőek és higiénikusak.

Ezekbe a munkalapokba a süllyesztett mosogatótálca és főzőlap is megoldható.

Clarico-Text-Image
Clarico-Image-Text

804 Epic black


A kvarc a legkeményebb természetes anyagok egyike. A 93 % kvarckristály és 7% minőségi polimergyanta használatával készült keverék a terméskő legjobb tulajdonságait az innovatív alapanyagok előnyeivel egyesíti. A munkalapok így nem csupán egységes színűek és szerkezetűek, hanem robusztusak és könnyen tisztíthatóak.

Ints búcsút a foltoknak és szennyeződéseknek, mivel a kvarckő nem porózus, így higiénikus és egy mozdulattal takarítható.

Clarico-Image-Text

806 EPIC WHITE


Normális igénybevétel mellett a kvarckő munkalap legalább 15 éven keresztül megőrzi stílusos megjelenését. A magas kvarc tartalomnak köszönhetően a munkalap jelentősen ellenáll a karcolásoknak és vágásoknak. A vágáshoz ettől függetlenül javaslom használj vágódeszkát.

Élvezd ki nyugodtan a főzés örömeit, de utána úgyis a tisztítás marad napirenden. Az agresszív anyagokat pl. vízkőoldó bő vízzel mosd le a felületről.

Clarico-Image-Text

809 Epic ash grain


A struktúrált felület gyári felületvédelemmel van ellátva. Viszont a magas hőhatásnak nem állnak ellent, mert a magas hő okozta sokkhatás miatt a kvarckőben hajszálrepedések keletkezhetnek. Ezért mindig használj alátétet az edényekhez.

Ezt a munkalapot maximum megunni fogod és nem tönkre tenni!

Szerző: Julcsi