dakka elemes ülőgarnitúra

Legkedveltebb modellünk: a Dakka elemes ülőgarnitúra

A Dakka modell kielégít minden funkcionális elképzelést, miközben egyszerű, klasszikus formavezetésével remekül beilleszkedik a többi nappali bútor közé. 

 Kis méretű kanapét vagy grandiózus sarokgarnitúrát keresel? Megtervezzük! Legyen szó, akár kanapéról, sarokgarnitúráról vagy U-alakú ülőgarnitúráról, biztosan megtalálod az igényeidnek megfelelő kombinációt! 

MINTA MEGTEKINTHETŐ

- Budapesten

- Szombathely

 

Kompromisszumok nélkül: relax funkciós ülőgarnitúra

A választható extra funkciók kínálatában abszolút verhetetlen! Tökéletes helyet biztosít a pihenéshez rendelhető motoros relax fotel elemmel, motoros relax ottománnal, relax sarokelemmel, vendégágy funkcióval, többféle állítható fejtámasszal és lehajtható asztalkával, amiben beépített hálózati és USB csatlakozó is van.
A funkciókon felül pedig még az ülőfelület keménységét is 3 féle komfort közül választhatod ki! A kényelmi funkciók mellett nem feledkezhetünk meg a praktikusságról sem – az ágyneműtartós ottomán elemben, az ülések alatti fiókokban, illetve a tárolós puffokban kényelmesen elférnek a párnák, plédek vagy az épp használaton kívüli ágyneműk is. 

Vendégágy funkció


állítható sarok háttámla


állítható sarok háttámla


motoros relax funkció


ledönthető háttámla "asztal" funkció


beépített hálózati és USB csatlakozó


kartámla 


állítható fejtámla


motoros relax funkció


 rendelhető bőrrel is

 

Bőr ülőgarnitúra, szövet vagy bársony kanapé?

Számtalan strapabíró, magas kopásállóságú, jól tisztítható szövet közül választhatod ki a tökéletes anyagot és színt: strukturált textilek, bársony, vintage és bőr hatású szövet kárpitok között válogathatsz kedvedre.

Az időtlen elegancia kedvelőinek pedig a prémium minőségű bőr kínálat fog igazán imponálni!

 Mintaösszeállítások szövettel

 Mintaösszeállítások Bőrrel