Clarico-Banner

PLAN CONCEPT DREAMLINE

tervezhető hálószoba bútor program

Plan Concept DEAMLINE prémium hálószoba bútoraink egyedülálló minőséget és stílust kínálnak, hogy hálószobád a kényelem, a stílus és a minőség szinonimája legyen. Fedezd fel az ötletes tárolási megoldásokat és a modern formatervezést, amelyekkel bútoraink különlegessé teszik a hálószobád. Válaszd ki álmaid franciaágyát vagy gardróbszekrényét és élvezd az otthon kényelmét, amelyet mindig is szerettél volna. Nézd meg bútorválasztékunkat és hozzuk létre együtt a tökéletes hálószobát! A Plan Concept bútoraink könnyen testre szabhatók, így bármilyen belső térhez illeszthetők.

Aludj stílusosan

Válaszd ki a tökéletes hálószoba bútort!


Ha te is egy tökéletes hálószobát szeretnél otthonodban, a Plan Concept bútorai biztosan megfelelnek az igényeidnek. Számos lehetőséget találsz az ágyak, szekrények és éjjeliszekrények között. Az ágyak lehetnek akár magas lábon állók, kárpitozott vagy paneles fejvégűek, és különböző méretű matracokhoz illeszkednek. A gardróbszekrények többféle kivitelben elérhetőek, akár nyílóajtós, akár tolóajtós megoldásokkal. Az éjjeliszekrények lehetnek panelesek, különállók, vagy akár az ágyhoz is építhetők. A Plan Concept bútorai kiváló minőségű anyagokból készülnek, és testre szabhatók az otthonod stílusához és igényeidhez igazodva. Nézd meg most bútorválasztékunkat, és teremtsd meg otthonodban a tökéletes hálószobát!

bútorcsaládjaink

Az összehangolt bútorok a tér érzetét is javítják


Engedd, hogy hálószobád legyen a személyes menedéked, amely tökéletesen megfelel az ízlésednek és igényeidnek

Clarico-Image-Text

Cento hálószoba Clarico-Image-Text

LUXOR hálószoba 


Kényelmes és helytakarékos kombinációs lehetőségeket kínál ez a rendszer.  Különösen hasznos helykihasználást eredményez, ha az ágy felett egy ágyhíddal kombináljuk.

A ruhásszekrények és szekrénysorok sokfélesége lenyűgöző, sokféle szélességgel és két magassággal állnak rendelkezésre. Választhatunk a nyílóajtós szekrények és a fiókos szekrények között. Sokféle kiegészítővel rendelhetők, így funkcionális és személyre szabott lehet.

Számos praktikus kiegészítő bútor és komód áll rendelkezésre - akár XXL méretben is, különleges 58 cm-es mélységgel.

Bali hálószoba 


A BALI modell új megjelenést kölcsönöz a megszokott tolóajtós gardróbnak
Szélességben 4 lehetőséged van 165 cm, 200 cm, 250 cm, 300 cm, 330 cmmagasságban pedig 217 cm és a 236 cm közül választhatsz. 
4 korpusz és 8 front szín közül választhatsz legyen szó, akár dekorról, üvegről vagy tükörről. 

A gardróbszekrény mellé válaszd ki az ágyad, éjjeliszekrényed és a komódot, hogy a hálószobád teljes harmóniában legyen. 

Clarico-Image-Text

CAPELLA hálószoba 


A sokszínű CAPELLA modell új megjelenést kölcsönöz a megszokott tolóajtós gardróbnak! 
Szélességben 50-450 cm-ig van lehetőséged tervzeni, magasságban pedig 216 cm és a 236 cm közül választhatsz. 
4 korpusz és 10 front szín közül választhatsz legyen szó, akár dekorról, üvegről vagy tükörről. A teljes magasfényű megjelenés érdekében az oldalfalak üveglapokkal is burkolhatók. 

Vonzó sarokmegoldások valósíthatók meg a még jobb helykihasználás érdekében. A számos kifinomult részletes funkcióval rendelkező belső kiegészítők segítenek rendet teremteni. A gardróbszekrény mellé válaszd ki az ágyad, éjjeliszekrényed és a komódot, hogy a hálószobád teljes harmóniában legyen. 

Clarico-Image-Text

LOFT hálószoba 


Számtalan lehetséges kombináció teszi egyedivé ezt a nyílóajtós gardrób rendszert. 
Szélességben 50-400 cm-ig van lehetőséged tervzeni, magasságban pedig 216 cm és a 236 cm közül választhatsz.  
6 korpusz és 12 front szín közül választhatsz legyen szó, akár dekorról, üvegről vagy tükörről. 

A sarokelemeknek köszönhetően megvalósíthatod a legegyedibb elképzelésed is. gardróbszekrény mellé válaszd ki az ágyadéjjeliszekrényed és a komódot, hogy a hálószobád teljes harmóniában legyen.