Clarico-Banner

NOLTE hálószoba bútor

Gondolkodásmódunk középpontjában az ügyfelek igényei állnak. Segítünk abban, hogy kreatív és intuitív módon rendezze be otthonát. A Nolte bútorok esztétikája és kényelme új ötleteket kínál az emberek számára. Termékeinkkel és megoldásainkkal szeretnénk valóra váltani minden ember álmát, megadni az ügyfeleinknek a jó érzést, a kényelmet és a biztonságot. Fontos számunkra, hogy termékeink kompromisszumok nélkül hibátlanul működjenek. Teljeskörű felelősséget vállalunk a környezetünkre, a társadalomra és az ügyfeleinkre nézve.

hálószoba

a legszemélyesebb minden helyiség közül

Mi lehet szebb, mint egy olyan hely, amely valóban csak hozzád tartozik?  

Ahol mindenki önmaga lehet.

Ez a hálószoba

 
 

Rendelj katalógus rendszerünkből kompromisszumok nélkül

 

Segítünk megtervezni álmaid hálószobáját. Böngéssz tovább katalógusunkban!

Nolte katalógus:

Clarico-3 Columns Style 2

minőségi Ágykeretek és éjjelik

Az egészséges alvás az egészséges élet alapja. Életünk csaknem egyharmadát ágyunkban töltjük. A hálószoba a pihenés, az álmok, a regeneráció helye. Nolte ágyakkal az édes álmok garantáltak. 

Clarico-3 Columns Style 2

Design komódválaszték

Akár a hálószobában, a nappaliban vagy az előszobában is elhelyezhetők. A Nolte komódok minden szobában kifinomult alakot öltenek és biztosítják a mindennapi tárgyak rendjét és elhelyezését. 

Clarico-3 Columns Style 2

Variálható nyílóajtós szekrények

Ha eddig azt hitte nincs olyan, hogy tökéletes szekrény, akkor tévedett. A precízen összeállított belsőben mindent megtalál egy perc alatt. Rendkívüli megjelenés, akár önmagában vagy más bútorral együtt.

Clarico-3 Columns Style 2

tolóajtós szekrények

"Lebegni és álmodni" -ezzel a mottóval alkottuk meg tökéletes tolóajtós rendszereinket. Ha a hálószobája mindig lapos hangulatú volt, ideje váltani. Soha nem volt ilyen könnyű a választás.  Nyisson a jövő felé!

Clarico-3 Columns Style 2

személyre szabott gardróbszobák

Mindig csak álmodozott egy saját gardróbszobáról? Itt az ideje, hogy megvalósítsa álmait. A Nolte rendszerrel mi sem egyszerűbb. Tökéletes megoldást jelent a család minden tagjának. 

 
 

belső kiegészítők

Nolte szekrény választásával tágas helyet kaphat, melyet strukturálhat, személyre szabhat a ruháinak. Fedezze fel gondosan megtervezett kiegészítő rendszerünket és készüljön fel a rendezett jövőre. 


Wow! Ez a külső és belső...

 Lakberendezéshez válassza a magas minőségű prémium NOLTE bútorokat 3D tervezéssel.Ruhásszekrény, belső fiókok, tároló kosarak,  cipõtartó -és ez csak a kezdet! Függetlenül attól, hogy melyik modellt választja, az elemek testreszabásának lehetõségei Önre, és végtelen igényeire, elképzelésére vannak bízva. Amikor megtalálta a megfelelõt, akkor egy gondolat fog eszébe jutni: „WOW, nem gondoltam, hogy ez lehetséges...” Egyéni, mint a képzelete.

 Mindezt a belső kiegészítőkkel…