NOLTE hálószobák

NOLTE hálószobák

NÁLUNK A SZEKRÉNYE ÉS HÁLÓSZOBAI ÁLMA
VALÓRA VÁLIK!


FILOZÓFIÁNK

Gondolkodásmódunk középpontjában az ügyfelek igényei állnak. Segítünk abban, hogy kreatív és intuitív módon rendezze be otthonát. A Nolte bútorok esztétikája és kényelme új ötleteket kínál az emberek számára. Termékeinkkel és megoldásainkkal szeretnénk valóra váltani minden ember álmát, megadni az ügyfeleinknek a jó érzést, a kényelmet és a biztonságot. Fontos számunkra, hogy termékeink kompromisszumok nélkül hibátlanul működjenek. Teljeskörû felelõsséget vállalunk a környezetünkre, a társadalomra és az ügyfeleinkre nézve.WOW! EZ A KÜLSŐ ÉS BELSŐ...
 

Ruhásszekrény, belsõ fiókok, tároló kosarak,  cipõtartó -és ez csak a kezdet! Függetlenül attól, hogy melyik modellt választja, az elemek testreszabásának lehetõségei Önre, és végtelen igényeire, elképzelésére vannak bízva. Amikor megtalálta a megfelelõt, akkor egy gondolat fog eszébe jutni: „WOW, nem gondoltam, hogy ez lehetséges...” Egyéni, mint a képzelete.
Mindezt a belső kiegészítőkkel…TERVEZÉS, RÉSZLETEK, MEGJELENÉS, IPANEMA...
 

Mindig a részletekben rejlik a különbség. Az Ipanema modell számtalan kombinációval, felületi textúrákkal és tervezési lehetőséggel alakítja hálószobáját egy egyedülálló hellyé. Ipanema, minden szobában bámulatosan mutat.
Munkatársaink teljeskörű szaktanácsadással és 3D tervezéssel segítik elképzelni és megvalósítani a legmerészebb álmaikat.AZ ÚJ KAPCSOLAT A HEGYEKKEL

A Picea Pine szín történeteket mesél el a hegyekben élő fákról, melyeken nyomot hagytak a kemény telek és forró nyarak. Egyedülálló, ősi, viharvert és színes spektrumú barna és ezüstös szürke színvilág, amely végtelen számú hangulattal kombinálható. Kiváló ellentétet teremt a tiszta felületekkel, például: betonokkal, kövekkel, fémekkel.

Fedezze fel a Picea Pine felületet az új hálószoba programunkban.

 MARCATO bútorcsalád


 

Tekintse meg kínálatunkat >>>

Irány a NOLTE katalógus >>>

Elérhetőségek >>>